Jordnötskaka och Hasselnötskaka

Testade lite igår. Bara blanda ihop lite och grädda. Resultatet blev några få kakor till kaffet. Perfekt!satsen är liten men ni förstår säkert att det bara är att dubbla för att få mer. personligen gillade jag jordnötskakorna bäst. Men jag är ju ett stort fans av jordnötter oxå. Hasselnötter och kokos är gott ihop så den blev faktiskt god den oxå. Jordnötskakor Ca 4 st små25 g osötat jordnötssmör (jag hade eget med lite crunch i)15 g smör3 msk kokosflingor1 msk sesamfrön (vita, skalade)1 tsk kokosmjöl1 msk sukrin och lite stevia. (dosera efter det sötning ni använder)En knivsudd äkta vaniljNågra hackade jordnötter till garnering.Hasselnötskakor ca 5 st små40 g smör 4 msk hasselnötsmjöl 4 msk kokosflingor1 msk sukrin och lite stevia. (dosera efter det sötning ni använder)En knivsudd vanilj10 grovt hackade hasselnötter + några extra till garneringGör så här:Blanda sammman alla ingredienser utom de hackade nötterna som ska vara på toppen. Klicka ut smeten på bakplåtspapper och tryck till lite tillsammans med de hackade nötterna för garnering.Grädda mitt i ugnen tills de fått fin färg (lite mörka i kanterna, inte mer!!) Jag hade 175 grader på min ugn i ca 10 min.Låt svalna helt innan ni flyttar dem med stekspade!!Förvara de kallt i kyl eller gärna frys. Ät de direkt från kyl eller frys.