Bon appetit!

Godmorgon från Torekov! Efter fem timmar förseningar kom vi äntligen fram till Torekov långt efter midnatt inatt. Bättre sent än aldrig. Min vecka i Antibes var verkligen helt fantastisk. Vi har haft det så kul och hunnit med så mycket roligt! Jag har kvar många fina bilder att visa er :-) Så förvänta er inlägg från resan kommande dagar. Något som min familj har gemensamt är ett enormt matintresse. Både mamma och pappa älskar att laga mat. Trots alla magiska måltider jag ätit på restaurang i mitt liv så är en hemlagad middag svårslagen. Tänkte bjuda på lite matinspiration så kanske någon av er lagar en brakmiddag ikväll!  Första dagen åt vi bruschetta till förrätt. Wow vad gott det är! Marinera ett gott bröd i vitlök, olja och salt. Gör sen en topping av basilika, rödlök och tomat. In med allt i ungen et voilà!  Bruschettan följdes upp av en god fiskrätt. Pappa grillade lax och aubergine, till det gjorde Sussie en limesås och en rödbets och fetaostsallad. Så gott! Det här är tips till er som gillar att ersätta kolhydrater med grönsaker.  En av dagarna hade vi drink för några familjekompisar. På drinken bjöds det på olika grönsaksröror, parma med melon, och lite annat smått och gott.  Bland annat på parpaccio!  Härromdagen lagade pappa och jag en pastarätt. Vi fräste lök, vitlök, tomat och paprika i olja. I pannan bredvid fräste vi zucchini. När grönsakerna fått yta la vi i tabasco och chili. Sen la vi bara i den färdigkokade pasta i wokpannan där grönsakerna fräste - tillsist toppade vi med parmesan och sen njöt vi.  Hoppas ni fick lite inspiration på vad ni kan laga till middag. Lots of love.