Mums mums

Ingredienser 2 dl strösocker 2 msk florsocker  2 tsk vaniljsocker0.5 st äggvita 0.75 dl kallt vatten 0.75 msk gelatinpulver 0.75 dl kokhett vatten 250 g ljus blockchoklad  250 g mörk blockchoklad10 st smörgåsrån   Gör så här 1. Blanda ihop strösocker, florsocker, vaniljsocker, äggvita tillsammans med det kalla vattnet i en skål. 2. Rör ner gelatinpulvret i det kokheta vattnet. 3. Tillsätt gelatinvattnet i sockerblandingen. 4. Vispa med ballongvisp på hög hastighet tills det blir riktigt pösigt. 5. Kapa till smörgåsrånen med hjälp av en rund pepparkaksform eller som jag använde värmeljus formar till runda plattor. 6. Spritsa ut smeten på plattorna som en vriden topp. Ställ dem att stelna i frysen en timme. 7. Smält blockchokladen över ångbad (i en skål över en kastrull med kokade vatten). 8. Doppa toppen på mums-mumsen i den smälta chokladen. De ställen som inte blev täckta med choklad använde jag en topps doppad i choklad för att täcka till. Ställ dem sedan på tork.