Hur du gör en mini prinsesstårta

från en enkel muffin som sedan täcks med glasyr och dekorerade med ett lager av marsipan. Såhär får du den finaste den finaste lilla prinsess muffinsen.      Recept: Prinsess Cupcakes (5 st) Detta muffins är som dina egna barn - en hel del arbete, men helt värt det. Inget av elementen (tårta / bakverk grädde / sirap / vispgrädde) är svåra, är den svåraste delen montering och marsipan täcket.   Vanilj Cupcakes - kan göras upp till 2 dagar innan 3/4 kopp mjöl1/2 dl socker1 tsk bakpulvernypa salt50g smör - rumstemp, skär i bitar1 ägg1/4 kopp mjölk1/2 tsk vaniljextrakt   1. Värm ugnen till 180 °  2. Blanda mjöl, socker, bakpulver och salt med elvisp 3. I en annan skål, blanda mjölk, ägg och vanilj. 4. Tillsätt smöret bitar med mjöl och blanda. Vispa med mixer eller matberedare på låg hastighet tills det liknar grovt mjöl (de större bitarna ska vara storleken av ärtor). 5. Med mixer på medellång hastighet, blanda skålarna och tillsätt mjölken. 6. Fördela smeten jämnt i muffinsformarna. Grädda i ca. 20 minuter, eller tills du kan sticka en tandpetare i muffinsen utan att den blir kladdig. Låt svalna helt innan du fortsätter med montering.   Bakverk grädde - kan göras 1 dag i förväg 1 kopp mjölk2 äggulor1/4 dl socker2 msk majsstärkelse1/2 tsk rent vaniljextrakt1 msk smör Värm en liten kastrull på medelvärme, värm mjölken tills den sjuder.Vispa ihop äggulor och socker tills det blir ljust och fluffigt. Lägg i majsstärkelse och fortsätt vispa tills smeten blir slät.Häll långsamt den varma mjölken i äggsmeten. Vispa tills den är helt slät och fri från klumpar. Återför blandningen till kastrullen och värm på medelvärme. Låt blandningen koka upp, vispa hela tiden, koka i ytterligare 2 minuter, eller tills den tjocknar. Ta bort från värmen och tillsätt smöret, vispa väl.Lägg grädde i en skål. Placera plastfolie direkt på toppen av grädden för att förhindra att de blir dålig. Ställ i Kylskåp tills den ska användas. Rom sirap - kan göras upp till 1 vecka i förväg 1/4 kopp vatten2 msk socker1 tsk rom 1. I en liten kastrull, kombinera vatten och socker och koka upp på medelvärme. Ta bort från värmen och tillsätt rom. Låt svalna helt innan du använder.   För montering: 5 vanilj muffinsgrädderom sirap200ml mycket kallt grädde1 msk sockerhallonsylt400g marsipangrön karamellfärg (bara en droppe)mini blommor till garnering