Glutenfri kladdkaka

Glutenfri kladdkaka med daim och marshmallows Receptet gäller för 8 bitar Ingredienser 2 dl strösocker 5 tsk vaniljsocker 1 dl kakao 2 dl glutenfritt mjölmix t ex potatismjöl 2 st ägg 150 g smör, smält 1 1⁄2 dl hackad daim 2 1⁄2 dl mini marshmallows kokosflingor till att bröa formen florsocker 2 dl vispgrädde Gör så här: Sätt ugnen på 175°. Blanda socker, vaniljsocker, kakao och mjöl. Rör ner ägg och smör och rör till en jämn smet. Vänd ner choklad och marshmallows. Smörj en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter och bröa den med kokosflingor. Häll smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Låt svalna. Sikta över florsocker och servera med vispad grädde.