Det perfekta receptet på aebleskiver

När jag bode i Köpenhamn gjorde vi väldigt ofta aebleskiver. Det åt vi istället för pannkakor.  Personligen tycker jag att det är mycket godare också. Jag har längtat efter att äta aebleskiver och i Sverige är det svårt att hitta aebleskive järn.  Men ny är det inköpt och i helgen gjorde jag aebleskiver till våra gäster som även de nu kommer att införskaffa aebleskive järn eftersom de tyckte det var så gott.      Det perfekta receptet på äppelskivor aebleskiver:)   INGREDIENSER30 st. 3 st ägg, medelstora3 msk strösocker0,25 dl mjölk2 dl kaffegrädde250 gram vetemjöl2 tsk bakpulver skalet av en citron (det gula), mycket fint hackat100 gram mejerismör, saltat GÖR SÅ HÄR1. Skira äggen.2. Vispa äggvitorna till ett styvt skum.3. Vispa samman äggulor, socker, mjölk och grädde.4. Blanda samman vetemjöl och bakpulver och tillsätt genom att sikta i det genom en sil så att alla klumpar försvinner.5. Rör försiktigt ner äggvitor och citronskal.6. Smöra munkpannan och baka dina munkar gyllenbruna.