Buckeye brownies

Godaste chokladkakan som finns!       Browniessmet 200 g mörk choklad, gärna 70 % kakao250 g rumsvarmt smör3 dl råsocker3 ägg1 äggula1 dl (60 g) vetemjölDrygt 1 dl (60 g) kakao0,5 tsk bakpulver1 krm salt   Jordnötssmörlager 2 ½ dl jordnötssmör 50 g mjukt smör 3-5 dl florsocker   Chokladganache 1,2 dl vispgrädde 175 g mörk choklad, hackad   1. Sätt på ugnen på 160 grader. Klä en ugnsform, (den jag använde är 34 x 26 cm), med bakplåtspapper, eller smörj den.2. Smält chokladen försiktigt över vattenbad eller i mikron och låt den svalna lite. 3. Vispa smöret och råsockret mjukt och fluffigt med elvisp. Tillsätt äggen ett i taget samt äggulan och vispa ordentligt mellan varje tillsats av ägg. 4. Rör ner den smälta chokladen i smeten. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt och sikta ner i smeten. Vänd försiktigt ihop till en smet. Häll smeten i formen och släta ut den. 5. Grädda sedan i ugnen i knappt 20 minuter. Känn gärna med en sticka om den är klar. 6. Låt browniebotten svalna. Vispa sedan ihop jordnötssmör och mjukt smör. Till sätt sedan florsocker tills du får önskad konsistens. Bred sedan på jordnötssmörblandningen ovanpå browniebotten. Det ska vara ett rätt så tunt lager. 7. Koka upp vispgrädden och häll den sedan över den hackade chokladen. Rör om tills du får en slät smet och all choklad är smält. 8. Låt ganachen svalna lite (ca 5 minuter men se till att den inte tjocknat för mycket). Häll sedan över ganachen ovanpå jordnötssmörlagret och bred ut den till ett jämnt lager. Låt allt svalna minst en timme i kylen. Ta fram browniesarna i rumstemperatur en stund innan servering.