20 år & blivande tvåbarnsmamma.
Vart ska jag börja? Jag kan säga att jag ska bli TVÅ barns mamma i början av januari 2018. Det känns toppen, läskigt, spännande och otroligt! Jag kommer att vara tjugo ynka år gammal och ha två underbara hjärtan hos mig. På lördag är jag i vecka 12 så då har missfalls risken minskat och jag kommer att känna ett lugn. Från vecka 7 har jag haft ett jäkligt illamående dock inte kräkts men det börjar avta. Nu blir jag bara lite illamående ibland, vissa dagar. Jag har svårt för mat, vissa dagar det också men jag får tvinga i mig för när jag väl äter så mår jag bättre. Men så var det inte vecka 7-9... då klarade jag knappt att dricka utan att vilja kräkas.
Jag tänkte att ni ska få fråga massa frågor kring graviditeten, eller allmänna frågor kring vad som helst om ni vill det. Så svarar jag på det om någon dag. Så fråga mig och min familj frågor!! Kram
Chocolate chip cookie Kladdkaka, 8 bitar:
100 g Smör
2 Ägg
1.25 dl Farinsocker
0.75 dl Strösocker
2 tsk Vaniljsocker
2 dl Vetemjöl
2.5 dl Chokladknappar ljus/mörk choklad
Gör så här:
Börja med att sätta ugnen på 175°C, smörj och mjöla en springform, 22 cm.Smält smöret och ställ åt sidan.Rör ihop ägg, farin- och strösocker.Tillsätt vaniljsocker, vetemjöl och smör. Rör till en jämn smet.Rör ner 2 dl av Chokladknapparna.Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter.Rör om i mitten av kakan efter fem minuter – det gör du för att chokladen hamnar i botten av kakan annars.Grädda tills kakan är klar – känn med sticka eller skaka lite på formen.Kanterna ska vara fasta men mitten ska vobbla lite.När kakan är färdiggräddad så lägger du på resten av chokladknapparna.Låt svalna och servera gärna med lite vispad grädde.
Supergod & alla i familjen gillade kakan!!