\' världens godaste tacopaj.
Du behöver: 3 dl dinkelmjöl fullkorn (eller valfritt mjöl) 75 g margarin En nypa salt 1/2 dl vatten 400 g nötfärs (eller blandfärs/fläskfärs) 1 påse tacokrydda Crème fraiche paprika/chili 1 dl vatten 100 gram riven ost Crème fraiche, lätt Pajskal: Sätt ugnen på 175 grader (alternativt 150 grader varmluft). Blanda dinkelmjöl, salt och margarin - enklast att finfördela med fingrarna. Häll sedan ner vattnet och blanda till en smidig deg. Tryck ut i en ugnssäker form, cirka 25 cm i diameter. Förgrädda sedan i ugnen cirka 10 minuter. Fyllning: Bryn köttfärsen och krydda med tacokryddan. Rör ner vatten och den smaksatta crème fraichen. Låt koka på svag värme ett par minuter. Häll sedan fyllningen över pajskalet (som förgräddats) och strö därefter över den rivna osten. Sätt in i ugnen tills osten smält och eventuellt fått lite ljusbrun färg. Servera med lätt créme fraiche (eller naturell), och goda grönsaker. KLART!