Vit kladdkaka med täcke

    Jag bakade denna kakan igår, och den var väldigt god! Fast väldigt söt och väldigt mättande, men som sagt, väldigt god!    Du behöver:   200 gram vit choklad  200 gram smör  3 ägg  2 dl vetemjöl  2 dl socker  1 vaniljstång    Till täcket:  1 1/2 dl vispgrädde   1 tsk honung   200 gram mjölkchoklad     Gör så här:   Sätt på ugnen på 175 grader.   Smält chokladen och smöret i en skål över ett vattenbad.   Vispa ägg och socker poröst.   Gröp ur vaniljstången och tillsätt vaniljen, chokladblandningen och mjölet till äggblandningen.   Rör till en jämn smet. Smöra och bröa en form, ca 26 cm i diametern.   Häll i smeten och grädda i nedre delen av ugnen i 17-20 minuter.   Låt kakan svalna, gör under tiden täcket.      Koka upp grädden och honungen. Låt stå medans du finhackar chokladen. Häll över grädden och honungen till chokladen och rör runt tills chokladen har smällt.   Bred den över den KALLA kakan. Låt stå i kylen tills täcket har stelnat.