Kladdmuffins med fyllning

 Jag gjorde ju som sagt dessa igår, tyckte dock inte att fyllningen var jättegod. Men alla tycker ju olika, så prova ni!     ca 12 st  Du behöver:   2 st ägg  3 dl socker  1 tsk vaniljsocker  4 msk kakao  1 krm salt  1,5 dlvetemjöl  100 g smält smör    Till fyllningen:   100 g smält smör  4 msk socker  2 tsk vetemjöl  1 dl mjölk  2 tsk kakao  1 dl vispgrädde    Gör så här:  Vispa ägg och socker tills det blir ljust och poröst.   Blanda i de andra ingredienserna och rör ihop till en slät och klimpfri smet.   Häll upp smeten till 2/3 i muffinsformarna.   Grädda mitt i ugnen i 160 grader i 12-15 min. De ska sjunka ihop i mitten när du tagit ut dem från ugnen. Låt dem svalna på plåten.      Rör ihop ingredienserna till fyllningen och koka precis upp den så att den tjocknar.   När första bubblan visar sig tar du av kastrullen. Det är viktigt att du rör hela tiden medan chokladkrämen kokar upp.  Häll smeten skedvis och rykande varm i de fördjupningar som bildats i muffinsarna. Låt svalna och ställ in i frysen precis som de är. Förpacka dem senare.  15-20 min brukar vara lagom upptiningstid när det är dags att äta dem. Fast jag tycker att de är goda att äta när de fortfarande är lite halvfrusna.