Kladdkakemuffins med kärleksmumsglasyr

   Kan inte annat än att rekommendera dessa, de är hur goda som helst!     ca 15 st muffins  Du behöver:  2 ägg2 ½ dl strösocker2 tsk vaniljsocker1 krm salt4 msk kakao½ tsk bakpulver2 dl vetemjöl100 g smält smör      Gör så här:  Sätt ugnen på 200 grader. Placera ut bakformar i papper på en plåt.    Smält smöret i en kastrull och låt svalna.    Vispa ägg och socker med elvisp. Vispa ner vaniljsocker, salt, kakao, bakpulver. Tillsätt sist vetemjölet och det smälta smöret. Vispa snabbt ihop till en jämn smet.    Klicka ut smeten i bakformarna.    Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 10 minuter.   När du har tagit ut muffinsen så är det lagom att börja med glasyren.    För glasyren  Du behöver:  50 gram smör     3 msk starkt kaffe    1 msk kakao    2 tsk vaniljsocker    3 dl florsocker     Gör så här:  Smält smör eller margarin i en kastrull.    Tillsätt kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker.    Rör till en jämn smet.    Bred glasyren över muffinsen medan glasyren fortfarande är varm.    Strö över kokosflingor/strössel eller ingenting alls. Låt glasyren stelna.   Förvara muffinsen i kylskåpet och ta fram ca 5 minuter innan du ska äta dem.