Kladdkaka med kärleksmumsglasyr

   Förlåt för de dåliga bilderna! Ni som gillar kladdkaka, ni kommer älska detta! Så sjukt gott!! Glasyren har lite svag kaffesmak, vilket gör att denna kakan är en 10/10. Den är godast om ni låter den stå i kylen en natt, annars är den så kladdig (vilket är väldigt gott det med!).    För kladdkakan  Du behöver:   100 gram smör   2 ägg   2,5 dl socker   1 msk vaniljsocker   3 msk kakao   2 dl vetemjöl     Gör så här:   Sätt på ugnen på 175 grader.   Smält smöret och låt det svalna.   Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.   Tillsätt vaniljsocker och kakao och vispa med lägsta hastigheten på elvispen.   Tillsätt mjölet. Tillsätt sist det smälta smöret. Vispa försiktigt till en jämn smet och häll smeten i en rund form som man kan smöra och bröa om man vill.   Grädda i 175 grader i ca 20 minuter i mitten av ugnen. Om man vill ha en kladdigare kladdkaka så tar man kortare tid i ugnen.    För glasyren   Du behöver:   50 gram smör   3 msk starkt kaffe  1 msk kakao  2 tsk vaniljsocker  3 dl florsocker    Gör så här:   Smält smör eller margarin i en kastrull.   Tillsätt kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker.   Vispa till en jämn smet.   Bred glasyren över kakan medan glasyren fortfarande är varm.   Strö över kokosflingor. Låt glasyren stelna.