kladdiga chokladkakor

  Här kommer ett recept för alla choklad-älskare! Jättegoda kakor som är enkla att göra! De blir kladdiga i mitten vilket är väldigt väldigt gott!    ca 20 kakor  Du behöver:  75 gram smör  400 gram mörk bakchoklad (du kan ta 200 gram vit choklad och 200 gram mörk istället)  2 dl vetemjöl  1 msk vaniljsocker  1/2 tsk salt  2 ägg  3 3/4 d socker    Gör så här:   Smält smöret och 200 gram av chokladen i en kastrull på riktigt svag värme. Hacka resten av chokladen grovt och spara till sist, den ska vändas ner i bitar.   Vispa äggen fluffigt tillsammans med sockret.   Vänd ner den smälta choklad- och smörblandningen och vispa ner alla torra ingredienser. Där efter rör du ner den grovt hackade chokladen och rör runt med en sked (du kan ta vit choklad istället om du vill det!) .  Klicka ut smeten med jämna mellanrum på bakplåtspappersklädda plåtar. Grädda en plåt i taget i mitten av ugnen i 200 grader i ca 7 minuter (om du har varmluftsugn så kan du ta plåtarna samtidigt i ca 175 grader).