GODASTE chokladkakan med frosting

  Jag ber om ursäkt att bilderna inte är så bra, men ni kan väl ändå inte annat än att bli kär i dessa godingar? Det kunde inte jag iallafall, stor kärlek till dem!!!     ca 30 st (halvera om du vill ha färre bitar)  Du behöver:  200 gram smör4 st ägg4 rågade dl socker2 dl vetemjöl2 dl kakao2 tsk vaniljsocker    För frostingen:  100 gram smör200 g philadelphiaostca 5 msk kakao4 tsk vaniljsocker3 dl florsocker  Gör så här:   Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och ställ åt sidan.   Vispa ägg och socker pösigt. Häll smöret i äggsmeten och rör om. Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker för sig. Rör ner detta i kaksmeten. Smöra en form som är 30x25 cm ca. Klipp ur ett bakplåtspapper och lägg i botten och   häll smeten i formen.Grädda kakan mitt i ugnen i ca 23-24 minuter. Grädda inte för länge, då kakan blir torr.     Smält smöret. Låt svalna något.   Rör ihop de torra ingredienserna och tillsätt smöret.   Rör sist ner philadelphiaosten till en slät kräm.   Bred ut eller spritsa över kakan när den har svalnat.