Cornflakeskyckling

Va inte sådär jättehungrig idag så jag bestämde mig för att göra cornflakespanerad kyckling. Hur simpelt som helst att göra och det går fort!    Välj ut vilken del på kycklingen du vill användam jag använde mig av tunt skivad kyckling eftersom den tillagas mycket snabbare i ugnen än ett vanligt kycklingbröst. Häll cornflakesen i en påse och krossa, välj själv hur stora du vill att de ska vara. Ta fram en skål och häll i lite chilipulver, salt, peppar.. (man kan använda sig av andra kryddor om man vill, smaken är ju som baken ;)) Blanda ihop kryddorna. Pensla på ägg runt hela kycklingen och ta sedan kryddorna och "arbeta in" i kycklingen. Lägg sedan kycklingen i cornflaksen och försök att få så mycket som möjligt att fastna. In i ugnen på 200 grader varmluft, en tunt skivad kyckling behöver ungefär 10 medan ett vanligt kycklingbröst behöver 20 ungefär. Välj önskat tillbehör! Jag tog bara lite sallad men man kan ha nästn vad som helst till egentligen!     Bild från Google, orkade inte ta fram kameran :)