den godaste cheesecaken jag gjort
En viss kille här hemma kunde inte hålla händerna i styr från de stora och söta jordgubbarna som toppade cheesecaken! Hallå där! Precis som alla de gånger när jag känner att nu har vi inget att göra så nu bakar vi något! Visst är det gott men mer än halva grejen är ju faktiskt att stå där och hålla på. Vi hade jordgubbar hemma och de skulle ju bara komma till användning. Vi provade receptet Daim cheesecaken som vi hittade inne på Jennys matblogg på femme.se och den var faktiskt riktig god. Erion hjälpte till så gott han kunde, bland annat smula digestivekexen och vispa en hel del! Det vi inte visste var och inte läst ordentligt i receptet var att tårtan skulle stå i frys i minst sex timmar innan servering, så vi fick gott vänta till dagen därpå för att smaka! Nu har hela familjen återhämtat oss lite efter lunch och ett besök hos djuren här i Halmstad, nu får vi allt ta tag i resten av dagen! Jag bara älskar sommaren, och är glad att få vara med om en hel sommar igen nästa år, enligt planerna dock, man vet aldrig! Vi hörs!