Recept - Hemmagjord GI müsli
1. sätt ugnen på 230 grader 2. Blanda ihop havregrynen och kokosflingorna i en stor bunke. 3. I en annan liten skål ska du blanda rapsoljan, honungen och kanelen. 4. Blanda ihop den blandningen du nyss gjorde med havret och kokosen. Obs, det kan bli lite klumpigt så försök trycka ut klumparna med skeden mot kanterna av bunken. 5. Strö ut din nya blandning över en långpanna med bakplåtspapper och rosta i mitten av ugnen i 10 min, rör om några gånger så att det blir jämt. Låt sedan svalna. 6. Hacka nötter och torkad frukt (jag har torkad aprikos) 7. Blanda alla frön med frukten, nötterna och sedan havreblandningen. 8. Lägg i en burk med förslutbart lock, KLART! Enkelt och super nyttigt! Jag äter müslin tillsammans med A fil (just nu) Såhär ser havreblandningen ut när den varit rostad i ugnen och svalnat. Nötter och aprikos. Alla frön.