Mat i Malta
Sådär, nu är jag på Malta och funderar lite på min matsituation. Igår (resedagen) åt jag 2 knäckebröd och en burk kikärter som 'frukost', och sen åt jag inte förns runt 20.00 då jag klämde i mig en halv burk kidneybönor för att vara lite snäll mot magen (vi skulle dricka alkohol). Fylleåt sen en ganska stor trekantsmacka och en burk kidneybönor och vaknade med ångest, men jag har släppt det nu. Tänker på att tunntarmen ändå inte tar upp så mycket då alkoholen stör näringsupptaget.Idag har jag ätit en sallad bestående av en halv rödlök, en minibit gurka, en tomat och några salladsblad. Och så vinäger, peppar och salt över det. Min mage mår lite konstigt pga vinägern, det finns ju inget som ''suger upp det'' i magen så att säga. Kantänka att phbalansen är rätt störd nu. Borde tugga i mig något mer 'matigt, men vi ska in till hufvudstaden Valetta och handla mat och skaffa maltesiskt IDkort så det kommer fixas.Min 'spritdetox' går som vanligt, kommer antagligen supa i någon vecka eller så innan jag går tillbaks till min vanliga matsits - äta spy, äta spy. Kanske går det till och med snabbare att gå tillbaks då jag redan känner mig hemma, men vi får se. Leva på minimala mängder mat och dricka alkohol är fan den snabbaste smal-kuren som finns - men fan inte hälsosam. Min salladsfrukost: