Basilikapasta med citron & chili

Känner mig ganska duktig, idag har jag färgat klart mitt tyg till en klänning som kommer att vara med i modevisningen, jag har skrivit en krönika som övning inför nationella, och jag har gjort klart min första hatt "millinery style". Jag har även hunnit med att laga middag till familjen, det blev verkligen supergott. Eftersom jag inte brukar laga så mycket mat annars mer än matbröd så jag tänkte dela med mig av receptet.   Detta behöver du till basilikapasta med citron & chili till ca 5 pers:     Till kycklingen: 2 st kycklingfiler skurna i munstora bitar (+rapsolja att steka i) 2 krm citronpeppar 1 nypa salt ½ krm chilipulver   Skär kycklingen i munstora bitar. Stek upp kycklingen och häll på kryddorna, det ska vara genomstekt.   Rostade cashews: ½ dl naturella cashewnötter (funkar också med pinjenötter) 1 nypa salt 1 krm chilipulver   Rosta i en stekpanna tills de får lite färg.     Färsk fettucini (basilika) 30 g osaltat smör 1 st färsk broccoli 1 tsk citronzest (citronskal) ½ dl citronsaft 10 st halverade plommon tomater 20 g valfri smakrik ost (eller 10 g parmesan)   Koka broccolin. Koka pastan och häll över i ett durkslag. Släng i smöret i en stekpanna eller en wokpanna (rekommenderar det sistnämnda) och stek tills gyllenbrunt. Häll i citronzest och saft. Släng i broccolin och rör om, tillsätt sedan kycklingen och pastan. Slunga runt allt tills det blandat sig. Toppa med osten och tomaterna.