Kärleksmums

150 g smör eller margarin 2 ägg 3 dl strösocker 3 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 2 msk kakao 1 ½ dl mjölk 4 ½ dl vetemjöl Glasyr:50 g smör eller margarin 3 msk starkt kaffe 1 msk kakao 2 tsk vaniljsocker 3 dl florsockerGarnering:1-2 dl kokosflingor Gör så här:Smält smöret/margarinet och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Tillsätt bakpulver, vaniljsocker och kakao. Kakaon kan siktas om den är klumpig. Vispa snabbt ihop med elvisp. Tillsätt sedan mjölk, vetemjöl och det smälta matfettet. Vispa försiktigt snabbt ihop till en jämn smet med elvisp på lägsta hastighet. Bred ut smeten i en form ca 40 x 32 cm med minst 3 cm hög kant som du antingen smörjt med matfett och bröat med ströbröd eller kokosflingor eller också klätt hela formen med bakplåtspapper. Grädda nederst i ugnen (första falsen) i 225 grader i 10-15 minuter. Gör glasyren. Smält smör eller margarin i en kastrull. Rör ner kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker till en jämn smet. Bred den varma glasyren över kakan medan glasyren fortfarande är varm. Strö över kokosflingor. Låt stå och stelna. Skär kakan i fyrkantiga bitar.                   Matilda´