Cupcakes

Recept från Leila bakar. Ingredienser3 3 st ekologiska ägg2.5 2.5 dl strösocker1 1 tsk vaniljsocker50 50 g smör1 1 dl gräddfil2 2 msk kallt kaffe3.5 3.5 dl vetemjöl2 2 tsk bakpulver4 4 msk kakao av god kvalitet1 1 st nypa salt100 100 g mörk kvalitetschoklad 70 %Chocolate frosting:60 60 g mjukt smör5 5 dl florsocker1 1 tsk vaniljsocker0.5 0.5 dl kakao av god kvalitet100 100 g phiadelphiaost1 1 msk varmt kaffeStrössel eller blommor till garneringTips 1 sats blir 12 stycken cupcakesGör så här 1. Sätt ugnen på 175 grader.2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.3. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.7. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.8. Chocolate frosting:9. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och phiadelphiaost krämigt. Rör sist ner kaffet.10. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor.Mums,gott med cupkaces, tack för tipset Frida!(www.specielt.devote.se)  Kramar Matilda´