Hemlagade tomat & pesto burgare

Ingredienser:300 gram Nötfärs  100 gram Fläskfärs  Ett halvt paket Philadelphia Tomat & Pesto  1 tsk salt  1 krm vitpeppar  2 msk smör1 ägg ströbröd, mjölkÖvrigt:Friscobröd Aiolidressing tomater cheddarost senap ketchupev. sallad osv.tips!Det kan vara lite svårt att steka burgarna eftersomdet blir mer vätska ifrån philadelphian när den smältervid stekning. Så istället för att ha i philadelphian i färsenså byter man ut philadelphian mot vanlig lök och görburgare som vanligt, och toppar sedan den färdigstektaburgaren med tomat och pesto philadelphian innan manhar på osten :)1. Blanda ströbröd och mjölk, ställ in i kylen ett litet tag.2. Blanda färs med philadelphian, salt och peppar i en bunke. Häll i ströbröds blandningen och ägg och blanda ihop.3. Forma färsen till jämnstora hamburgare.4. Stek hamburgarna i smör i en het panna, ca 2 minuter på varje sida.Lägg på osten på burgarna i pannan.5. Rosta brödet i en varm panna i några sekunder på varje sida.6. Häll aiolin på understa brödet, sedan tomaterna, hamburgaren,ev. senap och ketchup och andra saker ni vill ha på och toppa sedandetta med bröd locket.Voila! Grande Marikas speciala