UgnsBananPannkaka
Det här är som en blandning mellan en muggkaka och en bananpannkaka. Bananpannkaka är ju en variant på "vanliga" pannkakor och det är ju fruktansvärt gott! då tänkte jag att man måste ju kunna prova att göra en ugnspannkaka (ni vet sån där tjockpannkaka som lagas i ugnen) med banan också. Sagt och gjort. Resultatet är enligt mig svingott! UGNSBANANPANNKAKA - 1 mogen banan - 1 ägg - 1 tsk kokosmjöl - 1 msk havregryn - 1/2 tsk kanel - 1/2 tsk vaniljpulver Mosa bananen och rör ner ägget och resten av ingredienserna. Häll ner smeten i en liten form, toppa med lite goda bär och grädda sedan i ugnen 200C i cirka 15 min eller tills du tycker att pannkakan har fått fin färg. För att få formen av ett hjärta så använder jag mig av en stor form för pepparkakshjärtan. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och lägg formen ovanpå. Häll ner smeten, toppa med bär och kör in i ugnen.