Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Frukosttillbehör: Nötströssel

Ett snabbt fixat tillbehör som är väldigt gott till kvarg, yoghurt, gröt, keso, pannkakor och plättar.    4 portioner 10-12 st sötmandlar 1 näve pumpafrön    Grovhacka fröna och torrosta dem i en stekpanna, de är färdiga när det börjar knäppa om dem.     Låt svalna och strössla över, exempelvis, kvargskålen.   

Föregående inlägg

Löpträna i vinter.

Nästa inlägg

Recept: Keso - och kvargpannkaka med blåbärsröra.

Till bloggens startsida

Svett, träning & en massa hälsotjat.