Sesambröd
Det här jättegoda LCHF-brödet bakade mamma igår. Jag har tidigare ätit LCHF-bröd som jag tyckt varit lite torra och trista, men detta var verkligen supergott! Det är väldigt tunnt så det är antagligen därför det blir så saftigt. Det går jättesnabbt och är jättelätt! Alla fröerna och även äggen går att köpa eco, jag vet inte om ekologisk keso finns men jag tror det. Brödet är i alla fall väldigt nyttigt och har lite kolhydrater men man blir ändå mätt! 1 liten burk keso 3 ägg 1 dl skalade sesamfrön 1/2 dl linfrön 1/2 dl solrosfrön 1 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda i ägg och keso. Bred ut smeten på en bakplåt med bakplåtspapper, ganska tunnt (nästan hela plåten ska täckas). Grädda i 225 grader celsius i 15 min. Låt svalna och skär i rutor! Här hittade vi receptet! e c o t h i n k i n g