tacopaj

    Den här tacopajen är perfekt att göra om man har kvar köttfärs från gårdagens tacos. Extra god blir den om man serverar med skivad banan till!   Ingredienser: Pajdeg 3,5 dl vetemjöl (det går också bra att ha 1,5 dl grahamsmjöl och 2 dl vetemjöl) 125 gram smör 2 msk vatten Fyllning Tacoköttfärs ½ burk tacosås 2 dl crème fraiche 1 tomat valfri mängd jalapeñobitar   Gör såhär: Börja med att knåda ihop pajdegen i en bunke, låt den sedan vila 15 min i kylskåp. Tryck ut pajdegen i en form (ca 24 cm i diameter). Värm köttfärsen i en stekpanna, rör ner tacosåsen och crème fraichen. När det har smält samman till en röra, fyll pajskalet med det och toppa med skivade tomater och jalapeño. Grädda i ugnen i 175°C i 20-25 minuter.   Klart!