Mango och Äpple shish kebab med frö-ig yoghurt

  Fantastiskt gott och nyttigt! Jag åt det nu som mellis men om man kanske lägger på något mer eller blir mätt på det så blir det en bra frukost också!   Frukt shish-kebab ta fram ett äpple och en mango (kanske någon annan frukt om du vill) I mango som är ganska mjukt så är det bara att med lite kraft sätta i pinnen i mitten av en mango skuren i 0.5-1 cm tjocka delar.  I äpplen som har hårdare konsistens så går äpple bitarna gärna av vilket inte är särskilt roligt. Mitt tips för det är att skära liksom en stjärna i mitten. Så en liten sådan här * och det går strålande.  Om man vill ha den lite kall så är det bara att sätta den i frysen i 45-60 minuter. frö-ig yoghurt Ha i ungefär 2 dl yoghurt, jag använder naturell. Ha i ungefär en tesked linfrön en tesked physiliumfrön  och lite kanel Nu är det bara att njuta!