Gott och blandat kött.
Varje sommar träffas jag, Martin och ett gäng vänner till honom (och mig också för den delen) för att grilla. Och nu pratar vi inte flintastek, kyckling eller ens en bit lax. Oh no. Denna bild är från förra året, då vi åt krokodil, lama, känguru och zebra. Recension på det då? Krokodilen är det lite ljusare köttet och går alltså åt fläsk- och kycklinghållet. Ät med aioli och marinera i vitlök, lime och gärna ingefära! Smask! Kängurun är riktigt god, väldigt saftig! Den smakar lite vilt och bör ätas medium-rare. Laman har ett ganska magert kött som sägs vara väldigt hälsosamt. Tyckte det var gott också, om än inte så jättespeciell. Zebra skulle jag tro passar de flesta! Smakar nötkött, kanske lite mer vilt och lite mer... sött? Sägs vara god att marinera i whisky. Detta år fick kamel, bisonoxe och pytomorm göra entré på grillen. Krokodilen och kängurun fick följa med även denna gång! Kamelen var fantastisk! Kanske min favorit tillsammans med kängurun. Saftigt och fint! Bisonoxe är det allra mörkaste köttet och smakar typ som oxfilé men är något magrare. Helt ok! Vissa i sällskapet ääälskade bison men det var inte min favorit. Pytomormen var himla svår att tillaga. Med en marinad på ingefära, lime och vitlök (samma som krokodilen fick förra året) smakade den bra men köttet var väldigt segt. Roligt att testa nytt! Undrar vad det blir nästa sommar...