THIS FRIDAY

Hej! Hoppas ni haft en fin helg! Min har varit helt underbar. Igår var jag och ett gäng brudar på inspirationskväll på frisörsalongen Leme. Vi fick massa härliga tips, bubbel, tilltugg och såklart goddiebags. Vi fortsatte sedan kvällen hos Sofia med vin, prat och dans för att sedan avsluta med ännu mer dans på hotellet. Tack brudar, ni är fantastiska!Ni ska få recepten från i fredags innan jag hoppar i säng.Lax med bulgursallad och limecreme:- laxfileer i ugn (ca. 20 min på 200 grader)- sallad på bulgur, spenat, roccola, melon, gurka, körsbärstomater, smulad fetaost, soltorkade tomater, rostade solrosfrön samt avokado- limecreme gjord på turkisk yoghurt, limeskal, lite limesaft samt honung för att balansera det sura.Efterrätten vi åt är gjord på turkisk yoghurt och vit choklad. Mycket enkel och god. Smält chokladen (100g räcker till 2-3 personer) och blanda sedan sakta i yoghurten. När man gör det sakta hinner chokladen stelna lite grann och det blir som små bitar vilket är sjukt gott. Mängden yoghurt är ca. 1dl/person. Servera med färska bär eller frukt. Fräsch och enkel efterrätt! Dags att ladda för ny vecka! Sov gott!