SNICKERSKAKOR

Jag hade som sagt en lite bakdag i onsdags och här kommer recept på snickerskakorna. Jag har såklart tjuvsmakat och dom smakar ljuvligt!   Du behöver: jordnötssmör, kokosolja, kakao och honung.   Kakan består av två lager.   Lager 1 består av:   - 6 msk kokosolja - 6 msk kakao - 6 msk honung - 4 msk jordnötssmör   Smält oljan och honungen i en kastrull på låg värme. Tillsätt kakao och jordnötssmör och rör ihop till en jämn smet. Häll sedan ut smeten i en bukr/form klädd med bakplåtspapper. Låt stå i fysen ca. 1h eller tillls den stelnat.   Ta sedan en ny kastrull och smält lager 2 på låg värme.   - 3 msk jordnötssmör - 1 msk honung - 1 msk kokosolja   Häll sedan jordnötsblandningen över chokladlagret som stått i frysen. Låt kylas/frysas ännu en gång. Skär sedan upp i lagom bitar (dom är mäktiga) och förvara kylt. VOILA!   Perfekt att byta ut lösgodiset mot lite hemmagjort istället. Inte särskilt svårt att göra och superkul att äta av det man själv gjort.