SMAKSENSATION

Måndag och ny vecka, igen! Tiden bara springer förbi. Tänkte ge er recept på en supergod laxrätt med sweet chili och en limesås. Verkligen en härlig blandning av smaker. Vi la till en sallad istället för att ha råris som receptet angav. I den hade vi spenat, päron, krämig getost och valnötter. Det var lite helglyx men tips är att lägga till någon typ av sallad eller hålla sig till receptet och äta laxen med råris. 4 personer:4 laxfileer3 dl sweet chilisås100g cashewnötterSås:2 dl matlagningsyoghurt (inte detox tänker ni, men en liten mängd är ok)1 limeSalt och pepparLägg filéerna i en ugnsform. Blanda chilisåsen med nötterna och ringla över laxen. Ugnsstek laxen 25 minuter på 200 grader. Gör under tiden iordning sås och sallad. Såsen är superenkel. Pressa limesaft och blanda med yoghurten. Salta och peppra. Njut! Nu ska min bål få jobba på ett Cx-pass och ikväll blir det en promenad med Sanna! Ha en skön måndag :)