Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Vegetarisk tacopaj

  Det här är ett recept på en jättegod vegetarisk tacopaj. Om man vill kan man ha taco chips till med guacamole dip.   Först behöver man göra själva botten degen. Till det behöver man:   150g margarin 4dl mjöl 3msk kallt vatten   Låt margarinet bli rumsvarmt i en bunke. När margarinet är rumsvarmt tar du och häller i mjölet och det kalla vattnet och knådar ingredienserna tills de blir till en deg. När det har blivit till en deg tar du och trycker ut den i en pajform och låter den sedan svalna i kylskåpet i 30 min. Efter 30 min tar du ut formen och förgräddar bottnen i ugn 225 grader i 10 min.   Medan pajbottnen svalnar i kylen kan det vara en bra idé att börja med själva fyllningen. Till fyllningen behöver du:   300g quornfärs 1dl vatten + 2msk tacokrydda 1 röd paprika 2 burkar lätt creme fraiche 1 ägg 1dl riven ost 1tsk salt + 1tsk paprikapulver   Stek färsen tills färdig. Tillsätt sedan vatten och tacokryddan och låt det koka ihop. Ta bort stekpannan från plattan när det är färdigt.   Blanda creme fraiche, riven ost, ägg, salt och paprikapulver. Strimla paprikan.   När pajbotten är färdig tar du ut den ur ugnen och låter den svalna 10min. Sänk då värmen på ugnen till 200grader.  När pajbotten svalnat fyller du på den med quornfärsen och lägger på paprika strimlorna. Rör sedan om i din creme fraiche blandning och lägg den uppe på färsen. Stoppa sen in den i ugnen i 30min och efter det kan du servera din tacopaj med taco chips och guacamole  

Föregående inlägg

Tre olika dumplings med 2 sorters såser

Nästa inlägg

General Tso\'s (friterad kyckling i sötsur sås)

Till bloggens startsida

1040757