Kyckling gratäng med ris.
Idag har jag bara varit ute en runda med hunden efter det så har jag tagit det lugnt. Nu har vi precis ätit en jätte god kyckling gratäng som jag och mamma laga tillsammans. Du behöver 1 påse kyckling filé 1 grillad paprika 1 mozarella 1 purjolök 2 dl creme fraiche matlagningsvin sweet chilli Gör så här 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Krydda kycklingen med grillkrydda och stek. Den behöver bara få lite färg efter som den ska in i ugnen sen. 3. Ansa och skär purjolöken i små bitar. Gör det samma med den grillade paprikan. 4. Smörj formen med smör och lägg sedan i kycklingen och purjolöken och paprikan. 5. Skär mozarellan i bitar och lägg över kycklingen, paprikan och purjolöken. 6. Blanda ihop creme fraiche, matlagningsvin (mjölk går också bra) och lite sweet chilli. Häll detta på kycklingen. Och in i ugnen i ca 30 min. 7. Koka ris. Servera!